Betalen

Overboeken per bank
Voor betalingen per bank kunt u gebruik maken van onderstaande gegevens:

IBAN: NL02INGB0002609284
Ten name van: H.F. Koets
Plaats: Burum
Bank: ING Bank
BIC / SWIFT: INGBNL2A

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal uw bestelling zo spoedig mogelijk worden verzonden.

 

PayPal

Betalingen via PayPal kunt u richten aan      : hfkoets@email.com

Over betalingen via paypal zullen extra kosten in rekening worden gebracht van 4% over het totale orderbedrag.

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.

Om een betaling te kunnen maken logt u in op https://www.paypal.nl. U krijgt dan een formulier te zien waarin u het bedrag kunt invullen en het e-mail adres van de ontvanger. De ontvanger ontvangt dan een e-mail met het bericht dat het door u geboekte bedrag is bijgeschreven op zijn of haar Paypal rekening, plus het transactienummer. Uzelf ontvangt in uw e-mail een bevestiging van de overboeking en ook datzelfde transactienummer.

Aan een PayPal account is een bank- of girorekening gekoppeld. U kunt vanuit uw eigen bank of giro geld storten op uw Paypal rekening, of u kunt geld van uw PayPal rekening terugstorten naar uw eigen bank- of girorekening.

Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

Contant bij afhalen
Indien u er voor kiest om uw bestelling af te halen in Burum kunt u bij ons ter plekke contant betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk. Het is echter wel noodzakelijk vooraf een afspraak te maken, aangezien wij geen winkel hebben met vaste openingstijden.